Проти Тимошенко можуть порушити ще одну справу - про Криворіжсталь — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Проти Тимошенко можуть порушити ще одну справу - про Криворіжсталь

Кримінал
724
Екс-глава Фонду держмайна України Валентина Семенюк Самсоненко-готує позов проти Тимошенко за одноосібне скасування екс-прем'єром інвестиційних зобов'язань щодо Криворіжсталі.
Про це заявив народний депутат від Партії регіонів Володимир Зубанов.
"Самсоненко-Семенюк сказала, що вона готує позов на Юлію Тимошенко, як колишня голова Фонду держмайна. Каже, що там кримінальні порушення - більші, ніж газові угоди. Тобто, що вона особисто скасувала інвестиційні зобов'язання щодо Криворіжсталі, і там проходять величезні суми", - заявив регіонал в ефірі 5 каналу.
Зубанов не відкидає, що це питання буде не останнім: "Може бути і четверта кримінальна справа, може і п'ята. Юлія Володимирівна в політичному і економічному керівництві держави з 1996 року, звичайно, там багато чого відбувалося, і все може бути".
На сьогодні проти Юлії Тимошенко порушено дві кримінальні справи. Перша стосується газових контрактів з Росією 2009 року. Друга справа - об'єднана. Воно включає епізоди про витрачання коштів, отриманих від Японії по Кіотському протоколу, і закупівлю урядом медичних автомобілів. СБУ також порушила справу, де Тимошенко прямо не згадується, але фігурує промислово-фінансова корпорація "Єдині Енергетичні Системи України", яку колись очолювала політик.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас