Міносвіти позбавило Могилянку бюджетних місць на двох магістерських програмах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міносвіти позбавило Могилянку бюджетних місць на двох магістерських програмах

Казна та Політика
366
В Національному університеті Києво-Могилянська академія заявляють, що Міністерство освіти не надало університету місць державного замовлення на підготовку магістрів за двома напрямками.
Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook написав директор школи журналістики Києво-Могилянської академії Євген Федченко.
"Табачник помстився Могилянці. Могилянська школа журналістики та інші програми НаУКМА залишилися без держзамовлення. Про припинення фінансування міністерство повідомило вже після прийому документів від абітурієнтів", - написав Федченко у себе на сторінці.
У той же час президент вузу Сергій Квіт уточнив, що на сьогоднішній день держзамовлення відсутнє на двох магістерських програмах НаУКМА - журналістика та соціальна робота.
Викладач магістерської програми Могилянська Школа журналістики Юрій Панін, незважаючи на це, закликав абітурієнтів не панікувати. "Чекаємо вас на іспитах", - написав Панін в Facebook.
Нагадаємо, керівництво Києво-Могилянської академії неодноразово виступало з критикою політики міністра освіти і науки, молоді та спорту Дмитра Табачника, вимагаючи його відставки.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас