Скоро настане загальна рівність тарифів на ЖКП — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Скоро настане загальна рівність тарифів на ЖКП

Казна та Політика
317
Президент Україна Віктор Янукович доручив Кабінету міністрів, очолюваного Миколою Азаровим, до 1 серпня підготувати та затвердити єдину методику розрахунку формування тарифів на житлово-комунальні послуги.
Так, за словами заступника голови Адміністрації Президента Ірини Акімової, таке рішення Янукович прийняв після обговорення на засіданні Комітету з економічних реформ проблем житлово-комунального господарства України.
"В даний час спостерігаються різні методи розрахунку тарифів, відхилення від середнього показника в різних регіонах є значним", - зазначила Акімова.
За її словами, після підготовки та затвердження відповідного документа, Президент доручив переглянути чинні тарифи та привести їх у відповідність з новою методикою.
Янукович також доручив перевірити цільове та ефективне використання коштів, які виділялися у 2008 і 2009 роках з державного бюджету у вигляді субвенції на покриття різниці між затвердженими цінами і тарифами на житлово-комунальні послуги та витратами на їх виробництво.
Як повідомлялося, Кабінет міністрів України планує ввести єдині тарифи на послуги житлово-комунального господарства з початку опалювального сезону 2011-2012 рр.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас