Ціни на нафту змінюються різноспрямовано — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ціни на нафту змінюються різноспрямовано

Енергетика
216
Світові ціни на нафту змінюються різноспрямовано у вівторок на тлі очікування інвесторів, що зусилля Європи з подолання боргової кризи зможуть запобігти сповільненню економіки регіону та підтримати попит на "чорне золото". Про це свідчать дані торгів.
Вартість серпневих ф'ючерсів на американську легку нафту марки WTI (Light Sweet Crude Oil) на електронних торгах в Нью-Йорку підвищилася на 0,13 долара, або на 0,12%, - до 95,06 за барель. Ціна серпневих ф'ючерсів на північноморську нафтову суміш марки Brent опустилася на 0,2 долара, або на 0,19%, - до 111,18 за барель.
На настрої інвесторів у вівторок також впливають заяви Народного банку КНР про те, що другому за величиною світовому споживачу енергоресурсів все ще загрожує висока інфляція, і тому Центробанк країни буде дотримуватися обережної грошової політики.
У понеділок ринки були закриті в США у зв'язку зі святкуванням Дня незалежності, що також відбивається у вівторок на динаміці цін на сировину. "Після того як ринки були закриті для святкування Дня незалежності, у вівторок можна очікувати коливання цін на нафту в районі рівнів попереднього закриття", - заявив агентству Reuters аналітик BNP Paribas SA з Лондона Гаррі Чілінгуіріан (Harry Tchilinguirian).
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас