Барак Обама хоче скасувати низку податкових пільг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Барак Обама хоче скасувати низку податкових пільг

Казна та Політика
251
Для скорочення бюджетного дефіциту в США необхідно скасувати ряд податкових пільг, що стосуються найбільш багатої частини населення країни.
Про це президент Барак Обама повідомив у своєму зверненні до нації.
"Було б добре зберегти всі податкові пільги, але ми не в змозі зробити це", - визнав він. "Якщо ми зберігаємо податкові послаблення для мільйонерів і мільярдерів, топ-менеджерів і власників компаній, для нафтогазових корпорацій, це означає, що нам доведеться піти на ще більші скорочення десь ще", - підкреслив президент США.
Серед напрямків, фінансування яких буде порушено, якщо податкові пільги будуть збережені, Обама назвав витрати на освіту, на медичні дослідження і на пенсійне забезпечення. "Це неправильно, - сказав президент. - Нам необхідно скорочувати дефіцит, але ми можемо це робити, одночасно інвестуючи кошти в освіту, дослідницьку діяльність і в технології, тим самим створюючи нові робочі місця".
Переговори на цю тему між демократами і республіканцями поки йдуть дуже складно. Перші вважають за необхідне підняття деяких податків, другі вважають, що це завдасть шкоди економіці.
За матеріалами:
Maanimo.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас