Samsung відмовився від патентного позову до Apple — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung відмовився від патентного позову до Apple

413
Компанія Samsung Electronics відмовилася від позову проти компанії Αpple.
Юристи Samsung заявили, що не збираються повністю відмовлятися від претензій до конкурента і продовжать боротьбу з юристами Apple в ході розгляду позову про патенти, який Apple подала до Samsung, передає BFM.ru.
Суперечка між двома гігантами електронної індустрії почався навесні 2011 року. 19 квітня компанія Apple подала позов до суду США. Американський вендор вказав у позові на разючу подібність iPhone 3G і смартфона Samsung Galaxy S i9000.
У відповідь ходом Samsung стала подача позовів відразу в декількох країнах. 22 квітня юристи компанії подали позовні заяви до судів Південної Кореї, Німеччини та Японії.
На думку представників компанії, Αpple порушила одразу п'ять патентів Samsung. Протягом травня юристи двох компаній вели напружені переговори, але досягти компромісу так і не змогли.
30 червня Samsung зажадала від Комісії з міжнародної торгівлі США заборонити продаж iPod і iPhone на території США через порушення патентного законодавства. Саме від цього позову зараз і відмовилися юристи компанії.
За матеріалами:
bfm.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас