Литвин: Україна готова до головування в ОБСЄ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Литвин: Україна готова до головування в ОБСЄ

131
Україна готова до виконання завдань, пов'язаних з майбутнім її головуванням в Організації з безпеки і співробітництва в Європі в 2013 році.
Про це на зустрічі з президентом Парламентської Асамблеї ОБСЄ Петросом Ефтіміу заявив голова Верховної Ради України Володимир Литвин.
Як повідомляє прес-служба Верховної Ради України, учасники зустрічі обговорили питання, пов'язані з необхідністю посилення ролі і місця парламентів країн Європи та європейських інституцій, зокрема ОБСЄ, у розвитку демократії, прогресу та безпеки у світі.
При цьому Литвин підкреслив, що Україна готова до виконання завдань, пов'язаних з майбутнім її головуванням в ОБСЄ в 2013 році, особливо з урахуванням рекомендацій саміту в Астані з подальшого зміцнення діалогу з питань енергетичної безпеки, вироблення узгоджених принципів міжнародного співробітництва в цій сфері, поліпшення механізму спільного реагування на нові виклики і загрози сучасного світу, протидії негативним наслідкам світової фінансово-економічної кризи.
"Я бачу, як Україна працює, як вона просувається вперед і готується до міцного лідерства", - зазначив Ефтіміу і пообіцяв підтримку України з боку Парламентської Асамблеї ОБСЄ.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас