ВВП Франції в I кварталі виріс на 0,9%, очікувалося підвищення на 1% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ВВП Франції в I кварталі виріс на 0,9%, очікувалося підвищення на 1%

Казна та Політика
65
ВВП Франції в першому кварталі 2011 року виріс на 0,9% в порівнянні з попередніми трьома місяцями, свідчать остаточні дані Національного статистичного управління Insee.
Попередні дані оцінювали зростання французької економіки в січні-березні на рівні 1%, і аналітики, опитані агентством Bloomberg, не очікували на перегляд показника.
Таким чином, темпи зростання французької економіки потроїлися в порівнянні з четвертим кварталом попереднього року, коли, згідно з переглянутими даними, підвищення показника склало 0,3%.
Зростання ВВП Франції в січні-березні в порівнянні з тим же періодом 2010 року склало 2,2%, що відповідає попередніми даними і очікуванням експертів.
Французька економіка зростає восьмий квартал поспіль. Водночас економісти, хоча і визнають безсумнівним той факт, що відновлення другої за розміром економіки Європи є стійким, вважають, що його темпи, ймовірно, трохи сповільняться протягом цього року.
Витрати домогосподарств виросли в січні-березні на 0,4% як і в четвертому кварталі, обсяг імпорту збільшився на 3% після зниження на 0,4% у жовтні-грудні, експорт збільшився на 1,8%, у попередньому кварталі показник піднявся на 0,7%.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас