Банки почали звертатися в ФНС з приводу підключення до сервісу онлайн-оплати податків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банки почали звертатися в ФНС з приводу підключення до сервісу онлайн-оплати податків

Казна та Політика
325
Близько п'яти банків вже звернулися у Федеральну податкову службу РФ з проханням про підключення до сервісу онлайн-оплати фізособами податків через сайт ФМС. Про це повідомив журналістам заступник начальника відділу ФМС Олександр Дорошейкін, передає "Прайм".
На його думку, кількість банків, які в подальшому можуть підключитися до цієї послуги, може ще збільшитися. У числі п'яти банків, які вже виявили бажання працювати з ФМС в режимі онлайн з прийому податків від фізосіб, - ВТБ 24, Банк Москви та ін. В даний час від цих банків ФМС чекає офіційних листів щодо співробітництва у сфері прийому податкових платежів у системі онлайн через "Особистий кабінет платника податків" на сайті ФМС.
Дорошейкін повідомив, що за два тижні роботи сервісу, запущеного спільно з Сбербанком, через сайт вже пройшло 163 тис. платіжних документів на суму понад 600 тис. рублів.
Що стосується підключення інших банків до цього сервісу, то представник ФМС вважає, що це не займе багато часу, тому що всі технологічні схеми вже відпрацьовані з Сбербанком і при офіційне підтвердження готовності банків працювати з онлайн-платежів через сайт підключення може бути здійснено протягом тижня.
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас