На в'їзді до Києва з'являться "перехоплюючі" паркінги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На в'їзді до Києва з'являться "перехоплюючі" паркінги

446
Київ планує будівництво трьох "перехоплюючих" паркінгів на в'їзді в місто. Про це повідомив журналістам голова Київської міськдержадміністрації Олександр Попов під час громадського обговорення проекту Стратегії розвитку Києва до 2025 року, присвяченого розвитку туризму в столиці.
"Ми не можемо заборонити це робити (заборонити в'їзд транспорту в центр Києва - прим. ред.), але створити умови для того, щоб це сталося, ми можемо. Тому в наших планах розвитку Києва, пов'язаних з розробкою нового генерального плану, передбачається, що на в'їздах в місто у нас будуть побудовані "перехоплюючі" паркінги, де будуть створені великі центри, де людина, яка в'їжджає, може отримати послуги громадського харчування, магазини, відпочинок і т.д. Тобто більшість вона може отримати саме на в'їзді в місто. Або залишити своє авто та поїхати громадським транспортом, наприклад, метрополітеном. Така концепція у нас розроблена, і ми зараз шукаємо партнерів для реалізації таких проектів", - сказав голова КМДА.
Попов уточнив, що три таких паркінгів планується побудувати на в'їзді в місто з Борисполя, із заходу і з півдня (з Одеського напрямку).
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас