Азаров: Обвалу гривні не буде — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров: Обвалу гривні не буде

Валюта
3678
Прем'єр-міністр України Микола Азаров упевнений, що обвалу гривні не буде, а кредит МВФ Україні найближчим часом не потрібен.
Таку думку глава українського уряду висловив в інтерв'ю в програмі Tkachenko.ua, яке транслюватиметься у понеділок, 27 червня, на телеканалі 1+1, повідомляє прес-служба каналу.
Він зазначив, що незабаром прем'єр Росії Володимир Путін і президент України Віктор Янукович зустрінуться, щоб обговорити ціни на газ, більш прийнятні для України (Путін і Янукович зустрілися в Криму в суботу, 25 червня).
"Міллер (глава "Газпрому" Олексій Міллер) назвав ціну. Це, так би мовити, думку Міллера, а у нас є свої думки і свої підходи", - сказав прем'єр України.
Азаров також поділився своїм баченням вигідності "харківських угод". Він вважає, що підписання цих документів було вимушеним заходом після московських газових угод 2009 року, підписаних Юлією Тимошенко під час перебування прем'єром.
"Які могли бути у неї ще інтереси, окрім особистих? Отримати ціну значно дорожчу, ніж для європейських країн!", - сказав глава уряду.
Азаров також визнав, що давно є дуже високооплачуваним чиновником - доходи свої він не приховує і відверто каже, що жодного разу не ночував у власній квартирі на Софіївській площі в Києві, оскільки живе на державній дачі в Конча-Заспі.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас