"Укрзалізниця" відкриє каси для продажу оформлених через інтернет квитків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрзалізниця" відкриє каси для продажу оформлених через інтернет квитків

531
Державна адміністрація залізничного транспорту України ("Укрзалізниця") має намір відкрити спеціалізовані каси для реалізації квитків, оформлених через інтернет.
Як повідомила прес-служба "Укрзалізниці", такі точки почнуть працювати, зокрема, на вокзалах Києва, Одеси, Харкова (Левада), Донецька, Луганська, Полтави (Південної), Сум.
"Хоча на сьогодні квитки, оформлені через інтернет, можна придбати в будь-якій касі "Укрзалізниці" без черги, залізничники вирішили не створювати проблемні ситуації серед пасажирів і забезпечити більш комфортні умови для людей, які оформляють купівлю квитків через інтернет", - сказано в повідомленні.
"Укрзалізниця" запровадила перший етап продажу квитків через Інтернет 22 грудня 2008 року. Він передбачав можливість бронювання з наступним оформленням проїзного документа в касі. Другий етап стартував 30 березня 2009 року. На даній стадії пасажир має можливість оплатити через інтернет повну вартість проїзду, а потім забрати квиток у касі.
В даний час пасажири п'яти вагонів поїзда № 65/166 мають можливість роздрукувати вдома квиток на звичайному папері і пред'явити його при посадці. Провідник вагона за допомогою мобільного терміналу контролю зчитує з документа штрих-код, підтверджуючи можливість проїзду. А після прибуття поїзда віддає заздалегідь роздрукований проїзний документ встановленої форми.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас