Політологи: Судовий процес стосовно "газової справи" Тимошенко буде тривалим і перетвориться на шоу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Політологи: Судовий процес стосовно "газової справи" Тимошенко буде тривалим і перетвориться на шоу

Кримінал
409
Політологи прогнозують, що судовий процес над колишнім прем'єр-міністром України Юлією Тимошенко щодо "газової справи" буде досить тривалим.
"Судовий процес буде досить тривалим, він не закінчиться за 1, 2 або 3 місяці. Теоретично, він триватиме до кінця року", - сказав на прес-конференції в Києві президент аналітичного центру "Відкрита політика" Ігор Жданов.
Він підкреслив, що, судячи з телевізійної трансляції, люди, які прийшли підтримати Тимошенко, не куплені, "це щирі прихильники Тимошенко".
Як зазначив директор Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко, "нас найближчим часом очікує апарат судових шоу".
За його словами, представникам судової влади необхідно "затягувати час" для того, щоб суспільство звикло, як воно звикло до походів Тимошенко в Генпрокуратуру.
Фесенко підкреслив, що зібрати людей можна ще раз, але якщо суди будуть проходити 2-3 рази на місяць, зібрати їх буде нескладно.
На його думку, один з технологічних варіантів, які можуть застосувати, - це запаралелити судові процеси по справах Тимошенко, другого президента Леоніда Кучми, екс-майора Держохорони Миколи Мельниченка та інших влітку, коли люди звикли відпочивати і увага до судових процесів буде меншою.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас