Російський бізнесмен Новинський прогнозує купівлю "Укргазвидобування" до вересня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Російський бізнесмен Новинський прогнозує купівлю "Укргазвидобування" до вересня

Енергетика
394
Російський бізнесмен Вадим Новинський, власник компанії "Смарт-холдинг", прогнозує завершення угоди з придбання газодобувної компанії "Укргазвидобування" (Київ) до вересня.
Про це він повідомив журналістам.
"Переговори йдуть і будуть завершені найближчим часом. Я думаю, до кінця серпня у нас буде угода, ми досягнемо домовленості", - сказав бізнесмен.
Інших подробиць він не повідомив.
Відкрите акціонерне товариство "Укргазвидобування" з 2000 року працює за договором про спільну діяльність з компанією "Укргазвидобування" (дочірнє підприємство Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України") на Островерховському нафтогазовому родовищі (Харківська область).
99,65% ВАТ належить компанії Morgan Gas Limited (Великобританія).
2010 рік "Укргазвидобування" закінчила із чистим прибутком 17,822 млн гривень, отримавши чистий дохід у розмірі 69,253 млн гривень.
Видобуток газу компанією в 2010 році склав 125,715 млн куб. м.
Як повідомляло агентство, на початку 2011 року "Смарт-холдинг" придбала нафтогазову компанію Regal Petroleum plc (Великобританія) яка працює в Україні з 1999 року і розробляє Мехедівсько-Голотовщинське (MEX-GOL) і Свиридівське (SV) газоконденсатні родовища в Полтавській області.
"Смарт-холдинг" є закритим акціонерним товариством та керуючою компанією для підприємств, які контролюються компанією "Смарт-груп".
"Смарт-груп" контролює російський бізнесмен Вадим Новинський.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас