У Києві живе майже 700 мільйонерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві живе майже 700 мільйонерів

1107
На 1 червня 2011 року в Києві доходи розміром понад 1 мільйон гривень задекларували 684 людини.
Як повідомляє "Сегодня", це далеко не повна картина: у податковій адміністрації повідомили, що поки оброблено лише 60% всіх декларацій.
Найбільше мільйонерів у Печерському та Шевченківському районах - 218 та 177, а найменше у Деснянському і Святошинському - 18 і 20, зазначає газета "Сегодня".
Як показали попередні результати, мільйони в Києві заробляють в основному від продажу і оренди нерухомості та іншого майна, на операціях з цінними паперами.
Поки найбільша сума, яка вказана у декларації (за неофіційною інформацією) - 100 мільйонів гривень.
Зазначимо, що минулого року найбільша сума була 500 мільйонів гривень. При цьому кількість мільйонерів в 2009 році досягала 800 чоловік.
Тим часом, за даними податкової, більшість зірок шоу-бізнесу перебувають на обліку в органі податкової служби як фізособи-підприємці і платять лише єдиний податок. А деякі спортсмени платять податки в тій країні, де вони заробляють. Наприклад, знаменитий боксер і депутат Київради Віталій Кличко, який завжди здає декларацію в Україні, податки від гонорарів за свої бої платить за кордоном.
"Докорів совісті у мене немає. Адже податки платять там, де заробляють... Коли буду заробляти в Україні, тоді й податки буду з задоволенням платити. Адже в Німеччині ставка 56%... Так що краще в Україні. Але економіка не працює, і таких грошей немає", - зазначив боксер.
Раніше агентство Bloomberg повідомило, що минулого року список мільйонерів, які проживають в світі ,розширився на 8%, а їх загальний статок підвищився до 43 трильйонів доларів.
Нагадаємо, найбагатшим українцем залишається Ринат Ахметов.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас