Глава Київводоканалу: На ремонт водопровідних труб у столиці потрібно близько 2 млрд грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Глава Київводоканалу: На ремонт водопровідних труб у столиці потрібно близько 2 млрд грн

Казна та Політика
153
У найближчі п'ять-шість років на оновлення трубопровідних мереж влада може виділити близько двох мільярдів гривень.
Такі дії влади мають намір здійснити в рамках регіональної програми розвитку і реконструкції водопровідного господарства Києва.
Про це під час прямої телефонної лінії в газеті Аргументи і факти повідомив головний інженер департаменту експлуатації водопровідного господарства ВАТ АК Київводоканал Володимир Костюк.
"Сьогодні спільно з Київською міськдержадміністрацією розробляється регіональна програма розвитку та реконструкції водопровідного господарства міста Києва на найближчі п'ять-шість років. Ця програма найближчим часом буде подана в депутатський корпус на розгляд та узгодження. Безумовно, одним з пунктів цієї програми є перекладка та оновлення труб в місті Києві. Потрібно близько 2 млрд грн, щоб в пріоритетному порядку провести це оновлення", - заявив Костюк.
За його словами, питання фінансування ще не вирішено і будуть розглянуті різні варіанти: бюджетні гроші, міські та інвесторські.
"До 27 червня буде затверджено програму з цього питання", - додав Костюк.
Крім того, Костюк повідомив, що окремим пунктом програми є технічне забезпечення міських бюветів: "Протягом тижня буде укладено договір з технічного обслуговування 183 бюветів Києва. Тому бюветні комплекси будуть приведені в порядок і забезпечена нормальна їх робота". За його словами, щорічно на реконструкцію та техзабезпечення бюветів буде виділятися приблизно 4,6 млн грн.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас