Відкриття сервісних центрів для платників податків почали з Донецька — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відкриття сервісних центрів для платників податків почали з Донецька

Казна та Політика
346
Перший в Україні Сервісний центр з обслуговування платників податків відкрито в Донецьку. Про це повідомили в прес-службі Державної податкової адміністрації України.
"Сьогодні в рамках програми модернізації та реформування податкової служби на базі Калінінської інспекції в Донецьку ми презентуємо перший такий центр, завтра аналогічний захід відбудеться в Івано-Франківську, а в подальшому ми маємо намір відкрити цілу мережу таких центрів по всій країні", - заявив голова ДПС України Віталій Захарченко під час відкриття Сервісного центру з обслуговування платників податків.
За його словами, одним з головних завдань, визначених Президентом України для податкової служби, є налагодження ефективних партнерських взаємовідносин з платниками податків. Саме тому державна податкова служба впроваджує індивідуальний підхід до кожного платника, який має на меті зміну системи взаємовідносин між державною податковою службою і бізнесом, а також створення ефективної системи обслуговування платників податків.
"Важливим кроком на цьому шляху є створення сервісних центрів з обслуговування платників податків, у яких найвищий пріоритет матимуть потреби платника", - підкреслив Захарченко.
Він також підкреслив, що для комфорту платників ці центри будуть працювати з прискореним сервісом, послуги будуть надаватися протягом продовженого робочого часу декількома підрозділами податкової служби.
Головні завдання, які має виконувати центр: створення комфортних умов для платників податків з метою забезпечення ними повноти і своєчасності сплати до бюджету податків і зборів; надання їм комплексу послуг з отримання дозвільних документів, довідок, податкових консультацій, удосконалення процесу прийняття податкової звітності від суб'єктів господарювання, забезпечення швидкого доступу платника до інформації тощо.
За матеріалами:
Главред
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас