Азаров: Україна перейде до середньострокового бюджетного планування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров: Україна перейде до середньострокового бюджетного планування

Казна та Політика
217
Уряд України має намір перейти до середньострокового бюджетного планування.
"Ми переходимо до середньострокового бюджетного планування. Тобто, вже під час підготовки бюджету на наступний рік регіони повинні нам надати програми, де детально, по роках, до 2015 року має бути визначено, які об'єкти побудувати, які модернізувати, який ефект для жителів міст і сіл буде через рік, два, три", - сказав прем'єр-міністр Микола Азаров на засіданні Кабінету міністрів у середу в Києві.
Прем'єр доручив на серпень готувати розширене засідання уряду, на якому будуть розглянуті такі регіональні плани.
Азаров також вимагає від міністерств, відомств, місцевої влади чіткого та ефективного використання коштів, додатково виділених в результаті внесення змін до держбюджету 2011 року.
"Верховна Рада прийняла зміни до державного бюджету на поточний рік. Уряд отримав додатковий ресурс для підвищення соціальних виплат і вирішення найболючіших, в першу чергу побутових проблем людей. Я вимагаю, щоб цей ресурс до кінця року був використаний чітко і ефективно. Вимагаю від міністерств, відомств та голів регіональних адміністрацій, щоб кожну копійку використовували розумно на ті об'єкти, які відразу дадуть наочний результат", - сказав прем'єр.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас