Більше тисячі порушень митних правил виявила Львівська митниця — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Більше тисячі порушень митних правил виявила Львівська митниця

Казна та Політика
256
Львівська митниця виявила більше тисячі порушень митних правил. Зокрема, за 5 місяців цього року на 365 млн грн., або на 33% збільшили перерахування до держбюджету в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Загалом державну казну з початку року поповнено на 1 млрд 458 млн грн. Про це повідомив сьогодні начальник Львівської митниці Микола Харкавий, передає кореспондент УНН.
Як зазначив Харкавий, Держмитслужбою та Львівською митницею посилено боротьбу з незаконним експортом тютюнових виробів в країни Європейського Союзу і перекриті канали контрабандного ввезення високоліквідних товарів в Україну.
Нагадаємо, Львівська митниця цього року порушила 9 кримінальних справ про контрабанду. Вартість предметів контрабанди становить понад 15 млн грн, що на 44% більше, ніж у відповідному періоді минулого року. Виявлено та припинено 1068 порушень митних правил, вартість предметів правопорушень становить понад 33 млн гривень.
Такий результат досягнутий, зокрема, за рахунок забезпечення безумовного дотримання службової дисципліни і принципової і жорсткої реакції на корупційні прояви з боку окремих митників.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас