В США чоловік пограбував банк заради безкоштовного лікування у в'язниці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В США чоловік пограбував банк заради безкоштовного лікування у в'язниці

Кримінал
100
Американська поліція заарештувала чоловіка, який пограбував банк заради отримання безкоштовної медичної допомоги. Річард Верон, який розраховував скоріше опинитися в тюремній лікарні, вчинив злочин в RBC Bank, розташованому в Гастон, штат Північна Кароліна, повідомляє ABC News.
Згідно з поліцейським звітом, Верон підійшов до касира банку і передав йому записку. У посланні 59-річний чоловік зажадав віддати йому один долар, посилаючись на те, що в нього є при собі зброя.
За словами самого злочинця, після цього він сів на стілець і став чекати приїзду поліції. Співробітники правоохоронних органів, які прибули в банк, затримали Верона. Під час затримання чоловіка обшукали, проте зброї при ньому не виявилося.
Після арешту Верон пояснив, що пішов на злочин через побоювання за своє здоров'я. Безробітний чоловік, який має грижі двох хребетних дисків, а також новоутворення в грудній порожнині, сподівався, що за кілька років, проведених в ув'язненні за озброєний грабіж, йому нададуть необхідну допомогу.
Однак, судячи з усього, американцю не вдасться отримати тривалий термін: покарання за злочин, вчинений без застосування зброї, навряд чи перевищить рік в'язниці. В даний час Верон перебуває у в'язниці округу Гастон, за його звільнення до суду, який призначений на 28 червня, встановлено заставу в розмірі двох тисяч доларів.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас