Юрій Луценко залишився за ґратами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Юрій Луценко залишився за ґратами

Кримінал
469
Сподівання Юрія Луценка підсилити свій захист у суді Геннадієм Москалем були марними. Печерський суд відхилив це прохання. Так само як і прохання підсудного змінити йому запобіжний захід з утримання під вартою на підписку про невиїзд. Представники ж прокуратури також висловилися проти надання додаткового часу для ознайомлення адвокатів підсудного зі справою.
Печерський суд знову відмовився відпустити Юрія Луценка на підписку про невиїзд і не дозволив йому підсилити захист Геннадієм Москалем. Свою справу екс-міністр вважає схожою зі справою Тимошенко, яку захищає адвокат Власенко. Тож розраховував отримати дозвіл на допуск до справи Москаля.
"Він часто у таких процесах. І як правило вигравав. Саме його знання нормативних документів, саме цього його знання дуже боїться прокуратура. І саме тому вона не хоче його допустити. Хоча аналогія між допуском депутата Власенко, в якості захисника Тимошенко, і захисника Москаля, в якості захисника Луценко абсолютна", - таку заяву зробив Юрій Луценко, екс-міністр внутрішніх справ.
Тим часом Геннадій Москаль вважає, що суд над Луценком міг би легко виграти. Каже: досконало знає закони та має досвід роботи у МВС.
"Я є персоною нон-грата, оскільки я знаю все: хто і де сидів, хто до кого ходив і які треба було папери, і як вони підписувались. Який був порядок і тому подібне" , - пояснив телеканалу UBR Геннадій Москаль, народний депутат.
Луценку додаткового часу для ознайомлення зі справою, швидше за все, також не дадуть, припускає екс-міністр. В той час як його справа містить понад 10 тисяч сторінок. Каже, має надію на рішення Європейського суду з прав людини. Його рішення колишній голова МВС сподівається отримати вже у серпні.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас