"Київстар" і life:) мають намір розглянути можливість купівлі мобільного бізнесу "Укртелекому" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Київстар" і life:) мають намір розглянути можливість купівлі мобільного бізнесу "Укртелекому"

705
Телекомунікаційні оператори компанії "Київстар" і "Астеліт" (бренд life:)) мають намір розглянути можливість купівлі мобільного бізнесу "Укртелекому" (компанія Utel) після вивчення умов його продажу.
Про це Українським Новинам повідомили в прес-службах компаній.
За повідомленням прес-служби life:), компанія не раз висловлювала інтерес до розвитку технології третього покоління, доступ до якої мають отримати всі оператори на рівних умовах.
"Виходячи з цього, наше фінальне рішення про участь у купівлі цього активу буде залежати від умов продажу", - повідомляє прес-служба з посиланням на слова виконавчого директора Олександра Баринова.
У свою чергу в прес-службі "Київстару" зазначають, що суть питання про купівлю Utel зводиться до того, що поки що рано говорити про зацікавленість.
"Спочатку потрібно вивчити пропозицію в деталях", - цитує прес-служба генерального директора компанії Ігоря Литовченка.
Як повідомляло агентство, телекомунікаційний оператор компанія "МТС" готова вивчити можливість купівлі мобільного бізнесу компанії "Укртелеком" (компанія Utel).
Експерти вважають, що мобільний бізнес "Укртелекому", найімовірніше, купить один з операторів GSM українського ринку: "МТС", "Київстар" або "Астеліт" (life:).
Голова правління телекомунікаційної компанії "Укртелеком" Георгій Дзекон прогнозує завершення продажу активів з надання послуг мобільного зв'язку компанії до 2012 року.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас