Американські юристи захищатимуть Тимошенко в Україні та Європейському суді — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американські юристи захищатимуть Тимошенко в Україні та Європейському суді

Кримінал
295
Представники юридичної фірми Covington & Burling LLP (США) та аудиторської компанії BDO будуть брати участь у захисті під час розгляду в Печерському суді кримінальних справ стосовно екс-прем'єра, лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко.
"Українське законодавство забороняє іноземцям виступати захисниками у судах, але представники даних компаній увійдуть до складу групи юридичних радників, які будуть займатися цими справами. Крім того, вони обов'язково будуть у складі офіційної групи юристів, яка буде представляти позиції Юлії Тимошенко в Європейському суді з прав людини", - повідомив на прес-конференції в понеділок у Києві народний депутат від БЮТ-Батьківщина, захисник Тимошенко Сергій Власенко.
Він також зазначив, що підготовлений цими фахівцями звіт щодо справ, порушених стосовно Тимошенко, буде направлений урядам і парламентам провідних країн світу, інституціям Європейського Союзу (Єврокомісії, Європарламенту, Моніторинговому комітету ПАРЄ), провідним правозахисним організаціям світу, комітету ООН з прав людини.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас