Київські податківці завели 22 кримінальні справи за видачу зарплат — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київські податківці завели 22 кримінальні справи за видачу зарплат

Казна та Політика
485
З початку року податківцями Києва було проведено 466 перевірок щодо дотримання суб'єктами госпдіяльності чинного законодавства при виплаті заробітної плати.
Статистика виявилася невтішною, адже в 100% випадків були виявлені порушення, повідомили в прес-службі ДПА в Києві.
Додатково нараховано понад 170 млн. грн податку на доходи фізичних осіб та штрафних санкцій. Порушено 22 кримінальні справи.
В результаті проведеної контрольно-перевірочної роботи за січень-травень 2011 року столичні податківці залучили до держреєстрації 3729 чоловік, які заплатили більше 648 тис. грн. податків.
Чергова перевірка одного зі столичних товариств з обмеженою відповідальністю виявила ряд порушень при нарахуванні податку на найманих працівників фірми, через що керівництву доведеться заплатити до бюджету більше 270 тис. грн.
В рахунок заробітної плати працівникам виплачувались певні суми на медичне страхування, відрядження, на телефонні розмови - у тому числі і закордонні, а також надавалася безвідсоткова фінансова допомога. Але з перерахованих виплат бухгалтерія підприємства не утримувала податок на доходи фізичних осіб. Внаслідок виявлених при перевірці порушень, керівництву фірми доведеться заплатити "кругленьку" суму.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас