Саакашвілі прогнозує двозначне зростання економіки Грузії в 2012 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Саакашвілі прогнозує двозначне зростання економіки Грузії в 2012 році

Казна та Політика
352
Президент Грузії Михайло Саакашвілі вважає, що в 2012 році в країні буде двозначний показник економічного зростання. Про це він повідомив на нараді за участю уповноважених президента в регіонах і членів уряду в селі Мартвілі на сході країни. "Грузія повинна розвиватися швидко, оскільки швидко розвиваються наші сусіди, і у нас немає права відставати", - сказав він.
За словами Саакашвілі, двозначний показник економічного зростання буде досягнутий за рахунок реалізації крупних інфраструктурних проектів, будівництва великих ГЕС в регіонах, розвитку туризму і двократного збільшення сільськогосподарського виробництва. "Цього року у нас буде 3 млн туристів, в наступному - 4 млн, а в 2013 году- 5 млн. Наявність п'яти мільйонів туристів означає, що грузинське вино повністю буде випито в Грузії", - заявив Саакашвілі.
Грузинський президент переконаний в тому, що "2013 рік буде для країни історичним періодом". "І не тому, що в цей час закінчується мій президентський термін, а тому, що в 2013 році в Грузії буде зроблено те, що ще ніколи не робилося - скрізь будуть круті дороги, скрізь буде вода", - пояснив він.
Також в 2013 році, прогнозує Саакашвілі, рівень безробіття в Грузії буде доведений до 10% проти нинішніх 16%, а Грузинська залізниця "буде приєднана до залізниці Європи".
За матеріалами:
РБК
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас