Куртку Майкла Джексона з кліпу "Трилер" пустять з молотка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Куртку Майкла Джексона з кліпу "Трилер" пустять з молотка

282
Червоно-чорна шкіряна куртка, в якій Майкл Джексон знявся в одному зі своїх найвідоміших кліпів під назвою "Трилер" (Thriller), буде продана на аукціоні під час дводенної виставки "Ікони музики" (Music Icons), яка пройде в Беверлі-Хиллз, повідомляє агентство Франс-прес.
Окрім легендарної куртки, на виставці буде представлено близько 600 пам'ятних речей, що колись належали відомим музикантам, серед яких, – Елвіс Преслі, Френк Синатра, учасники Біттлз, Мадонна, Леді Гага, Джастін Бібер та інші. Виставка пройде з 25 по 26 червня 2011 року.
Легендарна куртка, на підкладці якої є напис Джексона, стала прототипом майбутніх костюмів поп-музиканта. У аукціонному домі Julien´s Auctions, який влаштовує торги, чекають, що за куртку можуть заплатити від 200 до 400 тисяч доларів. Частина вирученої суми піде на утримання заповідника "Шамбала" (The Shambala), де мешкають два бенгальські тигри по кличці Трилер і Сабу, що належали Майклу Джексону.
Оригінальний кліп на пісню Thriller зняв американський режисер Джон Лендіс в 1983 році. Двома роками раніше в прокат вийшла його повнометражна картина "Американський перевертень в Лондоні", яка була номінована на премію "Оскар" за кращий грим. Майкл Джексон був захоплений спецефектами фільму, і запропонував Лендісу зняти для нього кліп. Згодом ЗМІ назвуть 14-хвилинне відео найбільшим музичним кліпом всіх часів.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас