Листи принцеси Діани пустять з молотка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Листи принцеси Діани пустять з молотка

127
Листи і листівки, написані принцесою Діаною в 1980-х роках, виставили на аукціон, пише The Daily Mail.
Послання, адресовані подрузі принцеси, колишньому директору однієї з англійських шкіл, Маргарет Ходж, будуть продані аукціонним домом Reeman Dansie.
Організатори аукціону одержали листи Діани від самої Ходж. У листах Діани розповідається про те, як йде її родинне життя з принцом Чарльзом, про синів Уїльяма і Гарі і про те, які поїздки заплановані у принцеси і її чоловіка. "Вона була дуже зайнятою леді, але завжди знаходила час, щоб черкнути мені декілька рядків", - відзначила Ходж.
Як заявили в Reeman Dansie, раніше ці послання були недоступні широкій публіці, і тепер, коли про їх існування стало відомо, очікується, що інтерес до них проявлять колекціонери зі всього світу. За попередніми оцінками організаторів торгів, колекція листів Діани може бути продана щонайменше за 20 тисяч фунтів стерлінгів (близько 22,5 тисяч євро).
Торги, в рамках яких також будуть продані інші особисті речі Діани, відбудуться 21 червня в Колчестері.
Принцеса Уельська Діана загинула в автокатастрофі в Парижі 31 серпня 1997 року у віці 36 років. Вона була похована в Нортгемптонширі. 1 липня 2011 року Діані виповнилося б 50 років.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас