Швейцарія виділить Україні 73 млн дол. в рамках стратегії міждержавної співпраці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Швейцарія виділить Україні 73 млн дол. в рамках стратегії міждержавної співпраці

Казна та Політика
156
В Швейцарії була затверджена Стратегія швейцарської співпраці з Україною на 2011-2014 рр., в рамках якої буде надана фінансова допомога у розмірі 60 млн швейцарських франків (приблизно 72,94 дол.).
Про це повідомив голова Українського Товариства в Швейцарії Андрій Лужницький під час зустрічі у вівторок з головою Верховної Ради України Володимиром Литвином, повідомляє прес-служба парламенту.
Як наголошується, до розробки стратегії приєдналися Швейцарське Агентство розвитку і співпраці, Державний секретаріат Швейцарії з економічних питань, українське посольство в Швейцарії, українське Товариство в Швейцарії і українські підприємці. У цьому документі зафіксовано прагнення Швейцарії підтримувати реформи в Україні, спрямовані на стійкий економічний розвиток. В рамках реалізації Стратегії України буде надана фінансова допомога у розмірі 60 млн швейцарських франків, цим документом передбачена реалізація низки проектів у сфері охорони здоров'я, місцевого самоврядування, охорони довкілля і впровадження технологій використання поновлюваних джерел енергії.
Як повідомлялося раніше, 7-9 червня Литвин перебував з офіційним візитом в Швейцарській Конфедерації.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас