Кабмін має намір ініціювати додаткове засідання ВР — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін має намір ініціювати додаткове засідання ВР

Казна та Політика
284
Кабінет міністрів України має намір звернутись до Верховної Ради із проханням провести додаткове засідання для вирішення низки важливих питань. Про це повідомив прем'єр-міністр Микола Азаров після проведеної зустрічі із Президентом України, повідомляє прес-служба глави держави.
Як повідомляється, Президент поставив перед прем'єр-міністром питання відносно законотворчої роботи уряду - Кабмін повинен сконцентрувати зусилля, аби до кінця поточної сесії Верховної Ради представити всі важливі законопроекти. "Потрібно мати на увазі, що попереду два тижні, за яких потрібно встигнути ухвалити важливі закони", - сказав глава держави.
Азаров зазначив, що глава держави позначив низку ключових питань, які необхідно обговорити з прем'єр-міністром Росії Володимиром Путіним. "Безумовно, наша позиція спрямована на поглиблення і зміцнення двосторонніх відносин, розвиток співпраці. І ці теми, звичайно, будуть головними у наших переговорах", - зазначив Азаров.
Нагадаємо, у вівторок, 7 червня, Азаров зустрінеться із Путіним в рамках засідання російсько-української комісії з економічного співробітництва, яке відбудеться у Москві.
Говорячи про законотворчу роботу уряду, Азаров зазначив, що, перш за все, дуже важливими є зміни до державного бюджету на поточний рік і прийняття їх у Верховній Раді. "Ми повинні розглянути і прийняти зміни до бюджету. Аби з 1 липня набула чинності нова тарифна сітка для працівників бюджетної сфери, ми змогли здійснити підвищення заробітних плат та кілька інших заходів із соціального захисту. Тому ми повинні працювати швидко", - сказав прем'єр-міністр.
"Ми будемо просити Верховну Раду провести додаткове засідання, тому що є багато питань, важливих для вирішення", - зазначив Азаров.
Отметим, що згідно календарному плану проведення 8-ої сесії Верховної Ради VI скликання, до закінчення поточної сесії залишаються ще два пленарні тижні - 14-17 червня і 4-8 липня.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас