Китайський підліток продав нирку, щоб купити планшетник iPad2 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китайський підліток продав нирку, щоб купити планшетник iPad2

618
Житель китайської провінції Аньхой, 17-річний Сяо Чжен продав праву нирку, щоб купити планшетний комп'ютер iPad2, повідомляє канал СТБ із посиланням на місцевий телеканал Дунфан.
Як стало відомо, хлопець, який цього року перейшов в 10 клас, давно мріяв придбати собі iPad, проте така дорога покупка була йому не по кишені.
В Інтернеті Сяо Чжен через посередників домовився продати свою праву нирку за 22 тис. юанів (близько 3,390 тис. дол.). Хлопець переніс операцію в одній з лікарень провінції Хунань (центральний Китай). На отримані гроші Сяо Чжен придбав iPad 2 і смартфон iPhone, після чого повернувся додому.
За словами матері Сяо Чжен, вона нічого не знала про плани сина. "Син повернувся додому з комп'ютером і телефоном Apple. У нас в сім'ї немає грошей на такі дорогі покупки. Спочатку син не хотів розповідати, звідки у нього стільки грошей. Потім признався, що продав праву нирку, щоб купити ці іграшки", - сказала мати хлопчика.
Дізнавшись про те, що сталося, мати Сяо Чжена поїхала разом з хлопчиком назад в лікарню, де з’ясувала, що приміщення здане за комерційним договором одному комерсанту з провінції Фуцзянь. Спроба додзвонитися до посередників також не увінчалася успіхом: їхні телефони були відключені.
Самопочуття хлопчика погіршується з кожним днем. Мати Сяо Чжена сподівається, що їй удасться знайти зловмисників, які заподіяли шкоду здоров'ю її сина.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас