В Великобританії морозиво продають з фургона-амфібії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Великобританії морозиво продають з фургона-амфібії

271
Перший в світі фургон-амфібія, який продає морозиво, подорожує морськими курортами і водними шляхами Великобританії, повідомляє OrangeNews із посиланням на Daily Mail.
HMS Flake 99, який має максимальну швидкість в п'ять вузлів, був створений з нагоди національному тижню Морозива, а також для того, щоб відзначити скільки фургонів їздить, підвищуючи тим самим ціни на пальне.
Водій фургона-амфібії Дейв Маунфілд, стенд-комік з Брайтона, пропонує ріжки з морозивом здивованим курортникам, вирушаючи своїм фургоном в турне по Великобританії.
Все почалося в Блекпулі, потім він поплив уздовж Темзи, і, після туру пляжами Великобританії, переплив Ла-Манш і поплив на канали Венеції наступного року.
"Я - капітан плаваючого фургона з морозивом. Це безумство! Я сподіваюся, що наш фургон-амфібія знаменує собою початок великого відродження торгівлі морозивом на берегах Великобританії!", - сказав Маунфілд.
Виробники морозива мають претензії до галузі, оскільки за останні 50 років кількість фургонів з морозивом на суші зменшилася з 20 тис. до 5 тис.
Все частіше влада забороняє фургони в житлових комплексах, парках і поряд з школами через занепокоєння з приводу шуму і дитячого ожиріння, яким це сприяє.
Крім того, в центрі міста створили «заборонені зони» для продажу морозива і підвищили вартість ліцензії для власників підприємств на фургонах.
Фірми-виробники морозива також постраждали від зростання цін на основні компоненти - молоко і цукор, а також - рекордне зростання цін на бензин.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас