3-річна британка набрала в IQ-тесті 140 балів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

3-річна британка набрала в IQ-тесті 140 балів

348
Трирічна Саффрон Пледжер - дочка восьмикратного переможця британської телевікторини - може стати одним з наймолодших членів інтелектуального клубу Mensa, пише The Daily Telegraph.
Попередні результати її IQ-тесту показали, що з інтелектуального розвитку вона перевершує багатьох дорослих людей. Виявилося, що її IQ дорівнює 140 балам, що на 40 балів вище, ніж у середньому по Великобританії.
Незважаючи на юний вік, Саффорон вміє писати, рахувати до 50 і навіть вирішувати прості математичні задачки. Щасливий батько 23-річний Денні Пледжер, який працює веб-дизайнером, з гордістю розповідає, що його дочка вивчила алфавіт по телешоу з його участю. Він розраховує, що, коли його донька виросте, вона піде по його стопах і теж буде брати участь в телевікторинах.
А мама дівчинки 23-річна Крісті Пледжер, що працює дизайнером одягу, зізналася, що своє перше слово, Саффрон сказала раніше, ніж навчилася сидіти. Втім, слово це було не дуже інтелектуальним - це було слово "пиво". Зате до 18 місяців дівчинка вже заговорила цілими реченнями, відзначає NEWSru Israel.
Сама дівчинка говорить, що страшно рада, що пройшла тести, хоча називає їх "дуже складними". При цьому дівчинка з упевненістю дивиться в майбутнє, але, мабуть, представляє його собі ще все-таки по-дитячому, незважаючи на дорослий інтелект. "Коли я виросту, я буду цілими днями грати в іграшки. Скоро я піду в школу і буду там бігати і малювати", - сказала Саффрон.
Зараз в інтелектуальній спільноті Mensa перевіряють результати тестування. Якщо вони підтвердяться остаточно, її можуть взяти в спільноту.
Втім, самим юним інтелектуалом їй стати не вдасться. У жовтні 2009 року в Mensa взяли Еліз Тан Робертс з Лондона, коли їй було всього два роки і чотири місяці.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас