ДАІ досі не знає, скільки коштують нові права — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДАІ досі не знає, скільки коштують нові права

Казна та Політика
1563
Водіям, які їдуть в ЄС, не доведеться складати повторний іспит для перереєстрації водійських посвідчень.
Про це розповів Валерій Коряк, начальник Департаменту Міністерства внутрішніх справ України, в ефірі одного з українських телеканалів.
"Після 29 березня 2011 року, згідно з вимогами ЄС, всі водії, які перетинають кордон з ЄС, повинні мати права з кінцевим терміном дії, - уточнив Коряк. - Але ті, хто отримав права з необмеженим терміном дії раніше, також можуть в'їхати в ЄС і нормально там переміщатися. Ті ж, хто захоче замінити старі водійські права на нові, можуть звернутися в МРЕО і, не складаючи іспит, - ще раз повторю, не складаючи додатковий іспит, отримати посвідчення нового зразка".
У свою чергу, за словами чиновника, заміна посвідчень буде платною, але скільки вона коштуватиме, поки невідомо. "На сьогодні сума ще не визначена, але запевняю, що вона буде невелика", - зазначив Коряк.
Нагадаємо, як повідомлялося раніше, 29 березня набрав чинності додаток 6 Міжнародної Конвенції про дорожній рух 1968 року, згідно з яким в посвідченні водія має бути вказана дата закінчення терміну його дії.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас