В ГПУ допускають порушення проти Тимошенко ще однієї справи - щодо вакцин — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В ГПУ допускають порушення проти Тимошенко ще однієї справи - щодо вакцин

Кримінал
264
Перший заступник генерального прокурора України Ренат Кузьмін допускає можливість порушення ще однієї кримінальної справи стосовно екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко у зв'язку із закупівлею вакцин під час епідемії грипу в країні в листопаді 2009 року.
"Кримінальна справа про махінації в Міністерстві охорони здоров'я вже завершена. Якщо слідчому надійдуть матеріали Орегонського суду США або інші офіційні матеріали з цього приводу, кримінальна справа стосовно Тимошенко, яка стосується машин "швидкої допомоги" й інших зловживань в Мінздраві, може бути відновлена. При достатності підстав може бути порушена ще одна кримінальна справа", - сказав Кузьмін, виступаючи в парламенті в середу.
Кузьмін також не відкидає, що ці кримінальні справи можуть бути об'єднані в одне провадження і слідство у справі про зловживання при закупівлі машин "швидкої допомоги" може бути відновлено. "Це стосується справи про машини "швидкої допомоги", можливо, справи, пов'язаної з Кіотським протоколом, але це жодним чином не може бути пов'язано зі справою про газові контракти", - відзначив перший заступник генпрокурора.
За матеріалами:
Файненшл Брідж
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас