ЗМІ: МВФ поки не надаватиме фінансову допомогу Греції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЗМІ: МВФ поки не надаватиме фінансову допомогу Греції

Казна та Політика
285
МВФ не виплачуватиме свою частину допомоги Греції в кінці червня, але візьме участь у другій програмі допомоги, повідомила в середу вранці німецька газета без посилань на якісь джерела.
"Зараз вже очевидно, що МВФ не виплачуватиме свою частку допомоги Греції в наступному транші поточної програми в кінці червня", - повідомляється в німецькій газеті Frankfurter Allgemeine Zeitung без посилань на джерела.
На цій новині єдина валюта опустилася з максимуму сесії на $1,4443 до рівня $1,4390. Проте пізніше євро відновився в парі з доларом до значення $1,4422, що на 0,2 відсотка вище початку торгів.
Нагадаємо, Німеччина думає відмовитися від вимоги реструктуризації грецьких облігацій як умови надання Греції нової програми допомоги, повідомила газета Wall Street Journal із посиланням на джерела, знайомі з ситуацією.
Євросоюз прагне розробити другу програму допомоги для Греції, аби надати їй життєво необхідні кредити вже в червні і запобігти ризику дефолту, повідомили представники ЄС в понеділок.
Жан-Клод Юнкер, голова міністрів фінансів єврозони, сказав, що оптимістично налаштований після обговорень подальшої допомоги Афінам з президентом Франції Ніколя Саркозі в Парижі.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас