ПР: Україна зможе обійтися без кредитів МВФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПР: Україна зможе обійтися без кредитів МВФ

Казна та Політика
804
Україна, при необхідності, зможе обійтися без кредитів МВФ, тому що влада, зокрема Партія регіонів, ніколи не піде на те, аби ради виконання умов отримання чергового траншу кредиту від МВФ знущатися з власного народу. Про це заявив Народний депутат від Партії регіонів Олександр Стоян.
"Ми якщо треба обійдемося без грошей МВФ, але ми не станемо перед ними навколішки і ніколи не підемо в догоду ось тим подачкам, хоча це великі суми, щоб знущатися зі свого народу - це чітка позиція", - заявив Стоян.
Нагадаємо, Україна мала отримати черговий транш від МВФ в розмірі близько 1,5 мільярда доларів у березні. Але виділення грошей було відкладене через невиконання умов меморандуму з фондом.
В проекті Меморандуму про економічну і фінансову політику (МЕФП), погодженого українською стороною і місією МВФ було закріплено зобов'язання уряду України реалізувати пенсійну реформу для отримання чергового траншу кредиту МВФ.
12 травня віце-прем'єр-міністр, міністр соціальної політики України Сергій Тігіпко заявив, що пенсійне законодавство буде оновлено до кінця поточної сесії парламенту. Тим часом, міністр фінансів Федір Ярошенко заявив, що в разі ненадання кредиту від МВФ Україна звертатиметься в інші організації.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас