Дочірня компанія НАК Нафтогаз спростувала звинувачення в купівлі мережі АЗС за ціною удвічі вищою від ринкової — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дочірня компанія НАК Нафтогаз спростувала звинувачення в купівлі мережі АЗС за ціною удвічі вищою від ринкової

Енергетика
467
Дочірня компанія НАК Нафтогаз України, Укргазвидобування, категорично спростовує інформацію про придбання компанією мережі АЗС удвічі дорожче за її ринкову вартість.
Як повідомили в компанії, така інформація була поширена главою Консалтингової групи А-95 Сергієм Куюном.
ДК Укргазвидобування відзначає, що наразі лише розглядає можливість і проводить попередні заходи з придбання мережі автозаправних станцій, проте поки не здійснювала жодної операції купівлі-продажу.
"ДК Укргазвидобування розцінює поширення неправдивої інформації як сплановану замовлену кампанію, спрямовану на дискредитацію іміджу компанії", - йдеться в повідомленні.
При цьому в дочірній компанії Нафтогазу вважають, що причиною появи звинувачень на адресу ДК Укргазвидобування є спроба перешкодити створенню державної мережі АЗС, яка б за допомогою економічних важелів впливала на роздрібний ринок нафтопродуктів, не допускала на ньому картельних змов і необґрунтованого підвищення цін на пальне приватними операторами.
Крім того, ДК Укргазвидобування обіцяє найближчим часом подати судовий позов за фактом поширення хибної інформації і вимагати швидкого спростування звинувачень на адресу компанії.
Нагадаємо, 27 січня Дочірня компанія Укргазвидобування НАК Нафтогаз України отримала дозвіл Антимонопольного комітету України на придбання 84 АЗС.
ДК Укргазвидобування - найбільша газодобувна компанія України, яка забезпечує понад 70% від загального видобутку газу в країні. Провідним підрозділом з переробки в структурі ДК є Шебелинський газопереробний завод, який здійснює виробництво автомобільних бензинів марок А-76, А-92, А-95, А-98, дизпалива, зрідженого газу, уайт-спіріту, мазуту, бітуму та інших нафтопродуктів.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас