Банк Канади збереже свою відсоткову політику на своєму наступному засіданні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк Канади збереже свою відсоткову політику на своєму наступному засіданні

Казна та Політика
126
Банк Канади, як очікується, збереже свою відсоткову політику на рівні 1,0% на своєму наступному засіданні у вівторок, вплив глобальних чинників більший, ніж інфляції та інших економічних проблем. Фінансові ринки не враховують в ціні майже жодних шансів на збільшення ставки завтра, так само як і фінансові коментатори. Також ніхто не чекає підвищення ставки 19 липня, на тлі сповільнення зростання в США.
Зараз багато хто думає, що кроки щодо посилення політики будуть зроблені 7 вересня або ж 25 жовтня, коли Банк Канади підвищить ставку вперше з 8 вересня 2010 року.
Глобальні проблеми, а не ситуація з канадській економіці, як правило, вважається основною причиною перешкод для підвищення ставки, хоча деякі приватні економісти і Організація економічного співробітництва і розвитку думають, що більше уваги варто приділяти тепер внутрішній інфляції. Сім з 12 видних економістів висловили думку в необхідності підвищення ставки на 25 базисних пунктів у вівторок і всі думають, що це має бути зроблено "скоро".
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас