Азаров не бачить підстав для переходу на бартер при розрахунках з Білоруссю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров не бачить підстав для переходу на бартер при розрахунках з Білоруссю

Казна та Політика
286
Прем'єр-міністр України Микола Азаров не бачить підстав для переходу на бартерні відносини при взаємних розрахунках з Білоруссю.
"Я не бачу абсолютно ніяких підстав, оскільки до теперішнього часу при веденні розрахунків з Білоруссю не було проблем. Є певні критичні позиції, валютні, перш за все, але в сфері виконання своїх зовнішніх зобов'язань Білорусь поки веде себе досить акуратно. Всі поставки, всі зовнішні економічні зв'язки, контракти оплачуються", - сказав глава українського парламенту на церемонії відкриття реконструйованої дитячої поліклініки в понеділок у Києві.
При цьому Азаров підкреслив, що "питання про перехід на бартер не стоїть".
Він також зазначив, що, згідно з тією інформацією, якою він володіє, "у Білорусі є достатня кількість валюти, яке дозволяє забезпечувати зовнішньоекономічні контракти".
Прем'єр-міністр України підкреслив, що ситуація в Білорусі є уроком для українського уряду і влади при веденні економічної політики: "Ми це враховуємо, безумовно". При цьому він зазначив, що Україна повинна з розумінням ставитися до ситуації, що склалася в Білорусі. "Ми по-людськи співчуваємо нашій братній Білорусі", - сказав Азаров.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас