Адміністрація чекає на подачу нового проекту про пенсійну реформу на заміну раніше внесеного — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Адміністрація чекає на подачу нового проекту про пенсійну реформу на заміну раніше внесеного

Казна та Політика
731
Адміністрація Президента очікує, що найближчим часом Кабінет Міністрів подасть до Верховної Ради законопроект про пенсійну реформу на заміну раніше поданого.
Про це на засіданні погоджувальної ради Ради сказав депутат від фракції Партії регіонів, представник Президента в парламенті Юрій Мірошниченко.
"Є прохання включити до порядку денного і розглянути законопроект, який, як ми очікуємо, Кабінет Міністрів подасть на заміну щодо пенсійної реформи № 7455", - сказав він.
Мірошниченко нагадав, що до кінця поточного 8-ї сесії Ради залишилося тільки 3 пленарні тижні, включаючи 31 травня-3 червня.
"Тому треба нам визначатися з цього приводу", - додав представник Президента.
Він також попросив парламент включити до розкладу засідань Ради на 31 травня-3 червня законопроекти № 8533 і № 8566, що стосуються реформування системи охорони здоров'я.
Як повідомляло агентство, голова Ради Володимир Литвин допускає внесення Кабміном на розгляд парламенту нового законопроекту про пенсійну реформу.
Раніше віце-прем'єр-міністр, міністр соціальної політики Тігіпко прогнозував, що Рада розгляне законопроект про пенсійну реформу в кінці травня-початку червня.
25 березня Тігіпко заявив, що має намір піти у відставку у випадку, якщо пенсійна реформа не буде схвалена парламентом до серпня.
3 грудня 2010 року в Раді був зареєстрований запропонований Кабміном законопроект № 7455 "Про заходи щодо законодавчого забезпечення реформування пенсійної системи".
Ним, зокрема, пропонується збільшити пенсійний вік для жінок з 55 до 60 років.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас