На захист Стросс-Кана встали піарники та детективи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На захист Стросс-Кана встали піарники та детективи

Кримінал
1061
Захисники колишнього директора-розпорядника Міжнародного валютного фонду Домініка Стросс-Кана зібрали команду зі шпигунів і журналістів, повідомляє Reuters.
Адвокати змогли сформувати групу спеціального призначення з різних фахівців. Кілька юристів будуть займатися питанням шкоди, колишні співробітники ЦРУ і приватні детективи займуться з'ясуванням всіх обставин справи, а найкращі піарники вже приступили до складання плану з ліквідації репутаційних втрат, повідомляє агентство з посиланням на власні джерела.
Тим часом сам екс-глава МВФ перебуває під домашнім арештом у Нью-Йорку. Американська прокуратура звинувачує його в спробі зґвалтування, протизаконному статевому акті, незаконному позбавленні людини свободи. Стросс-Кан і його адвокати ці звинувачення заперечують.
Справа Стросс-Кана породила цілу хвилю подібних викриттів. У неділю надійшло повідомлення про відставку французького міністра Жоржа Трона. Дві чиновниці звинуватили його в сексуальних домаганнях. Адвокат Трону подав проти чиновниць позов про захист честі і гідності.
За матеріалами:
bfm.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас