Лукашенко: Цінам вже зростати нікуди — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Лукашенко: Цінам вже зростати нікуди

Казна та Політика
2208
Президент Білорусі Олександр Лукашенко попросив людей не створювати ажіотажу в країні і заявив про необхідність посилення трудової дисципліни.
"Я хочу звернутися до людей: припиніть у своїх квартирах, гаражах і підвалах створювати склади. Будь ласка, не вивозьте з магазинів під свої ліжка. Ми забезпечимо стільки, скільки вам необхідно щодня", - відзначив глава держави.
"Треба кілограм м'яса - купуйте, треба 5 кілограмів - купуйте, але не купуйте 10 кілограмів. Ми не встигнемо завезти за два дні в магазини в три рази більше, ніж це було вчора", - сказав Лукашенко.
Президент закликав людей заспокоїтися, сказавши, що "цінам вже зростати нікуди".
Лукашенко відзначив, що "коли сталася трагедія в метро, я насправді був гордий, що у нас є такий народ, який, не думаючи, кидався в пекло". "Але як було соромно за білоруський народ, коли я приїхав до Казахстану і всі у мене запитують: "Що там у вас коїться", коли російські ЗМІ показують порожні полиці", - сказав Лукашенко. "Мені вперше за свою довголітню президентську історію соромно за частину людей, які створили цей ажіотаж. Нас сприймають як дикунів, а вони (російські ЗМІ, - ред.) це спеціально підкручують", - заявив президент Білорусі.
За матеріалами:
Інтерфакс
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас