Керівники регіонів, які допустили необґрунтоване зростання тарифів в ЖКГ, можуть втратити пости 1 червня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Керівники регіонів, які допустили необґрунтоване зростання тарифів в ЖКГ, можуть втратити пости 1 червня

Казна та Політика
179
Питання впорядкування тарифів на послуги ЖКГ буде розглянуто 1 червня на розширеному засіданні Кабінету міністрів України. Не виключено, що деякі керівники регіонів, які допустили необґрунтоване підвищення тарифів, позбавлятися своїх постів.
Як повідомляється на веб-сайті Кабміну, уряд ініціює перегляд не лише тарифів, але і підходів до їх формування. Передбачається затвердження єдиного алгоритму розрахунку обґрунтованих тарифів.
На розширене засідання Кабінету міністрів будуть запрошені керівники регіонів, які відповідають за це питання.
"Ймовірно, деякі з них з цього дня стануть екс-керівниками, адже глава уряду наполягає на персональній відповідальності тих, хто допустив необґрунтоване підвищення тарифів у деяких регіонах, до того ж - в рази", - відмічено в повідомленні.
Як повідомлялося, президент України Віктор Янукович доручив уряду на початок липня розробити програму переходу до економічно обґрунтованих житлово-комунальних тарифів. "Я в черговий раз, якщо не в останній, попереджаю і вас, і весь блок житлово-комунального господарства країни: підготувати серйозні пропозиції для серйозних змін і підходів в нашій країні в цьому питанні", - підкреслив глава держави.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас