Еміратська бюджетна авіакомпанія починає польоти в Київ, Харків і Донецьк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Еміратська бюджетна авіакомпанія починає польоти в Київ, Харків і Донецьк

344
Авіакомпанія flydubai у вересні почне виконувати польоти в Київ, Харків і Донецьк з Дубаї, заявив генеральний директор авіакомпанії Гейт аль Гейт.
Як повідомляється, польоти з Києва та Харкова почнуться з 16 вересня, з Донецька - 17 вересня.
Перельоти Київ-Дубаї будуть здійснюватися тричі на тиждень, по вівторках, п'ятницях і неділях, з Харкова і Донецька - два рази на тиждень, по вівторках і п'ятницях з Харкова і по середах і суботах з Донецька. Польоти здійснюватимуться на літаках Boeing 737-800 NG.
За словами гендиректора авіакомпанії, flydubai розраховує на збільшення пасажиропотоку між Україною та ОАЕ.
"Коли ми почали здійснювати польоти в Баку, то ринок перевезень між Азербайджаном і Дубаї виріс на 60%... Розраховую, що рейси до України будуть мати ті ж тенденції", - сказав він.
За його словами, компанія не виключає відкриття нових напрямків з Україною після старту вже оголошених міст. Крім того, аль Гейт повідомив, що рейси Київ-Дубаї з грудня 2011 року планується довести до чотирьох разів на тиждень.
"Ми розраховуємо на хороше завантаження наших рейсів", - зазначив керівник компанії.
Нагадаємо, що авіакомпанія flydubai позиціонує себе як бюджетний перевізник. Належить уряду емірату Дубаї. Створена в 2008 році, почала перельоти з 1 червня 2009 року. У липні 2008 flydubai розмістила замовлення на постачання 50 літаків Boeing 737-800 NG загальною вартістю $4 млрд.
На сьогодні її флот становить 16 літаків Boeing 737-800 NG, в її карту польотів входить 36 напрямів (без урахування України). Ще п'ять літаків авіакомпанія отримає цього року.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас