Гейтнер не очікує на масштабну економічну кризу в найближчому майбутньому — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гейтнер не очікує на масштабну економічну кризу в найближчому майбутньому

Казна та Політика
296
Ризик повторення в США економічної кризи, подібної до пережитої у 2008-2009 роках, значно знизився, вважає міністр фінансів країни Тімоті Гейтнер.
"Повторення такої значної кризи малоймовірне, особливо в доступному для огляду майбутньому. Вся наша (адміністрації США) робота останніми роками була спрямована на запобігання повторення подібних криз: ми провели ряд серйозних реформ, у тому числі реформу Уолл-стріт, а також працювали над відновленням економіки", - сказав Гейтнер, виступаючи в середу вранці на круглому столі у Вашингтоні.
Разом з тим міністр визнав, що гарантувати відсутність криз у майбутньому він не може, однак на сьогоднішній день адміністрація США зробила все, щоб не допустити масштабних економічних потрясінь.
"Всі кризи за своєю природою викликані помилками людей, у тому числі людей в адміністрації. Ми проробили значну роботу, щоб знизити тяжкість і частоту повторення можливих подальших криз. Я не можу говорити, що ми убезпечили себе назавжди, але пророблена значна робота, яка дозволяє бути впевненим, що значних криз і рецесій не відбудеться в найближчому майбутньому", - зазначив міністр.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас