Три найбільших банки США створюють нову національну систему електронних платежів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Три найбільших банки США створюють нову національну систему електронних платежів

457
Три найбільших банки США - Bank of America, JPMorgan Chase і Wells Fargo - створюють нову національну систему електронних платежів clearXchange, яка дозволить користувачам переказувати гроші за допомогою номера мобільного телефону або адреси електронної пошти. За допомогою clearXchange переказ грошей стане простішим у виконанні на відміну від традиційних способів, коли транзакція відстежується, проводиться і контролюється системою банків, що входять у Федеральну резервну систему США. Про це повідомляє РБК з посиланням на спільний прес-реліз кредитних організацій.
Як зазначив віце-президент і глава департаменту платежів Wells Fargo Майк Кеннеді, новий сервіс зручний тим, що клієнтам необхідно знати лише номер електронної пошти або мобільного телефону людини, на рахунок якої необхідно переказати кошти. "Про інше подбає clearXchange", - уточнив він.
Всі три банки будуть володіти і управляти сервісом разом. Генеральним директором проекту clearXchange призначений представник Bank of America Джон Фельдман. Фінансові умови угоди не розголошуються.
Аналітики відзначають, що clearXchange повинен скласти конкуренцію системі електронних платежів PayPal, запущеної eBay і домінуючою на ринку цих послуг зараз.
За матеріалами:
РБК
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас