Китайські вчені розкрили технології інопланетян — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китайські вчені розкрили технології інопланетян

73
Китайські вчені наблизилися до відтворення технологій інопланетян. Йдеться про загадковий промінь, який, якщо вірити очевидцям, прибульці випускають з літаючої тарілки, тим самим притягуючи до НЛО людей, тварин і різні предмети. Про це повідомляють китайські ЗМІ.
Секрет прибульців розкрив учений Юн Чен з Фуданського університету в Шанхаї. У співпраці зі своїми колегами він довів, що променем дійсно можна притягувати різні об'єкти, але цей промінь має бути обов'язково лазерним.
Для цього, правда, необхідний спеціальний лазер - лазер Бесселя, з особливою структурою променя. При використанні цього променя виникає ефект, протилежний тиску світла, на основі якого працюють сонячні вітрила.
За словами вчених, якщо пучок від лазера Бесселя направити під кутом на об'єкт, то виникає сила, направлена в протилежну сторону, і тоді джерело випромінювання починає притягувати до себе предмет.
Як стверджує Юн Чен, крупні об'єкти цьому променю поки не під силу - він може впливати лише на предмети розміром в долі міліметра, причому поки що чисто теоретично. Під час експериментів, які дослідники проведуть в найближчому майбутньому, вони спробують втягнути променем якийсь дрібний об'єкт.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас