ЄС призначив кураторів у справі Луценка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЄС призначив кураторів у справі Луценка

Кримінал
1130
Дружина екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка Ірина Луценко заявляє, що ЄС призначив кураторів у справі її чоловіка від Швеції та Фінляндії.
Про це вона сказала в інтерв'ю "Газеті по-київськи".
На запитання, як реагують міжнародні інституції на справу Луценка, його дружина відповіла: "Німці пишуть, англійці...
Цікавиться цим питанням Держдепартамент США і посольства, представники дипмісій постійно зустрічаються з нами, відображають ці беззаконня в доповідях своїй владі. Євросоюз призначив кураторів у нашій справі від Швеції і Фінляндії".
"Снігова куля наростає. Для Європи причини арешту Луценка - невизнання провини, дача інтерв'ю і повільне читання справи - дикість. І те, що в рекордний термін - усього за два місяці, Європейський суд почав розглядати нашу заяву, тому доказ. Зазвичай там чекають роками", - додала Луценко.
Відповідаючи на питання, скільки ще Луценко може протриматися без їжі, Луценко сказала: "Щодня медики просять мене вплинути на чоловіка, щоб він поїв. Організм підтримують крапельницями, але це не може тривати нескінченно. Лікарі не кажуть прямо: ще стільки-то до смерті, ніхто не знає, чим це може закінчитися. Але навіть у СІЗО його не годували силою, два рази він сам випив по півсклянки суміші для голодуючих".
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас