Адвокат Стросс-Кана: Мій підзахисний буде виправданий — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Адвокат Стросс-Кана: Мій підзахисний буде виправданий

Кримінал
476
Колишній глава Міжнародного валютного фонду (МВФ) Домінік Стросс-Кан не визнає себе винним в сексуальних домаганнях і буде виправданий, заявив ізраїльській газеті Haaretz адвокат фінансиста.
В опублікованому сьогодні інтерв'ю Бенджамін Брафман сказав, що впевнений в знятті з його підзахисного звинувачень в сексуальних домаганнях стосовно 32-річної покоївки в нью-йоркському готелі. За словами адвоката, Стросс-Кан "тримається добре", незважаючи на обставини, в яких він опинився. Брафман широко відомий тим, що був адвокатом поп-зірки Майкла Джексона і репера Шона Коумза.
Нагадаємо, Домінік Стросс-Кан був затриманий 14 травня в нью-йоркському аеропорту імені Кеннеді незадовго до вильоту до Парижа. Глава МВФ був узятий під варту після того, як покоївка готелю Sofitel заявила, що він намагався її зґвалтувати. Стросс-Кану були пред'явлені звинувачення в примусі до сексуального акту, спробі зґвалтування і незаконному позбавленні волі.
21 травня повідомлялося, що колишній глава МВФ Домінік Стросс-Кан, якого нью-йоркський суд постановив помістити під домашній арешт, був доставлений в своє тимчасове житло в районі Нижній Манхеттен.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас