Великобританія не зможе воювати через дефіцит бронетехніки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Великобританія не зможе воювати через дефіцит бронетехніки

Казна та Політика
479
Здатність Великобританії реагувати в майбутньому на військові конфлікти може опинитися під загрозою через відсутність відповідної бронетехніки.
Як заявив представник Національного управління з аудиту (NAO), це станеться в тому випадку, якщо Сполучене Королівство не збільшить фінансування озброєння.
За його словами, дефіцит бронетехніки в британських збройних силах стався через дуже високі вимоги і нестабільне фінансове планування.
Королівська армія отримала лише частину замовленої броньованої військової техніки, передає BFM.ru.
Принаймні, до 2025 року Великобританія відчуватиме нестачу в бронетехніці, яка перешкоджатиме участі країни в масштабних військових операціях.
Керівництво британського Міноборони заявило, що на ситуацію вплинули конфлікти в Лівії і Афганістані, що сталися якраз в той момент, коли влада Сполученого Королівства вирішила протягом чотирьох років урізати військовий бюджет на 8%.
В жовтні минулого року коаліційний уряд Великобританії оголосив про плани щодо скороченна військових витрат країни. Передбачається, що до 2015 року фінансування оборонної галузі держави зменшиться приблизно на 8% до 34 млрд. фунтів стерлінгів (54,3 млрд. дол.).
За матеріалами:
bfm.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас